Om mig

 comfortZonen.dk © 2010

Foto: Jan Juel

comfortZonen

cvr nr 34233969


Toftebakken 2G

3460 Birkerød


Tel: 41 28 95 41

marianne@comfortzonen.dk


Den Danske Bank

Reg nr. 3409 konto 11137652
d.v.s. Registreret Alternativ Behandler. Jeg er medlem af - og herved forsikret gennem - zct, som er Zoneconnections Terapeutforening. Det er værd at vide, at titlen som zoneterapeut ikke er beskyttet, hvilket betyder at enhver, som har lyst, kan kalde sig zoneterapeut. Grundig uddannelse og RAB certificering giver dig tryghed og vished om kompetence.

Min interesse for zoneterapi opstod for flere år siden, da min datter fik astma og det efter et begrænset antal besøg hos zoneterapeuten forsvandt.

På det tidspunkt arbejdede jeg med marketing, hvor jeg gjorde brug af min uddannelse som Kandidat i engelsk. Efter nogle års ophold i Californien besluttede jeg at ændre retning og tog uddannelsen som zoneterapeut på Gammel Kongevej Zoneterapi- og Akupunkturskole.

Ud over grunduddannelsen har jeg taget kurser i graviditet, fødsel og spædbørn og hjælper lige så gerne med at sætte en fødsel i gang som et kolikbarn af med ondt i maven. Herudover har jeg kursus i Neuromuskulær Manipulation også kaldet Sportszoneterapi. I april 2015 var jeg på et meget inspirerende to dages kursus i Århus hos Bill Flocco, en anderkendt amerikansk zoneterapeut. De tilbagemeldinger jeg får er meget positive, de første ord jeg typisk hører, når klienten slår øjnene op er: "hold da op!" Den afslappende virkning er helt speciel.


Jeg har gode erfaringer med stress, samt med knæ og andre ledsmerter. Herudover har jeg set zoneterapi have en meget gunstig virkning på børn med periodisk feber. Indtil videre har jeg haft gode resultater, også når jeg stod overfor - for mig - nye ubalancer, så jeg ønsker ikke at specialisere mig, det er for spændende at afprøve, hvor bredt zoneterapien kan bruges.


Som noget nyt har jeg i foråret 2017 udvidet massagesiden med afspændings- og polaritetsmassage efter at have taget kurser i disse på Kursuscentret Kilden i Valby. Det er en vej, jeg tænker at forfølge yderligere for på flest mulige måder at kunne hjælpe mine klienter til balance i krop såvel som sind.


Du kan være sikker på, at jeg vil tage dit helbred alvorligt, men jeg kan ikke garantere, at det vil ske uden humor. Latter, sang og dans har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg har sunget i både rytmisk- og klassisk kor, er uddannet Zumba instruktør og danser nu salsa.

Marianne Lehaff, RAB zoneterapeut....