Respons

 comfortZonen.dk © 2010

Foto: FB

"Ingen hoste mere.

Jeg har i to år hostet voldsomt, når jeg svømmede, hostet når jeg løb, hostet når jeg sov. Lægerne på Hvidovre kunne ikke hjælpe mig. Efter flere omgange hos Marianne blev hosten klart mindre, og nu har jeg med stor fornøjelse både trænet, og sovet helt uden at hoste."


Ulla Olin

"Henvendte mig til Marianne for at få hjælp med en muskeldystoni i min nakke, som havde været generende i lang tid. Jeg havde været plaget af rystelser og sitren i mine nakkemuskler stort set hele tiden. Lægeligt kunne det afhjælpes med botoxindsprøjtninger hver 3. måned.

Allerede efter et par behandlinger hos Marianne kunne jeg mærke en forbedring og nu efter 8 behandlinger er det faktisk helt væk. Nu kommer jeg hos Marianne en gang om måneden for at vedligeholde ..... men mest fordi det er dejligt :)"


Anita K

Kære Marianne.

Så er ferien på Gran Canaria ved at være slut, 7 dage med fuld sol og massevis af varme. Det vilde er at der INTET tegn på soleksem har været, overhovedet. Helt utroligt hvor meget overskud det har givet for ikke at være generet konstant af kløe og udslet der hele tiden breder sig.

TAK fordi du ville give det en chance.

Bh Camilla

"Kære Marianne

Vi er så glade for, at vi fandt lige netop dig. Vores søn har været syg, siden han fyldte 2 år (han er 6 år i dag) med høj feber hver tredje uge (39-40 grader), af seks dages varighed hver gang.

Vi har i hele perioden været tilknyttet det officielle sundhedssystem, men uden at få stillet en diagnose og behandling til stor frustration og sorg for hele familien. Vores søn har siden september 2015 og frem til januar 2016 fået ugentlige behandlinger af dig og har ikke haft feber siden den 13. december 2015. Det har en ubeskrivelig stor betydning for vores liv og vores søns trivsel og livsglæde, og du får hermed vores varmeste anbefalinger."   


bh

Maria

"Hej Marianne,

Jeg har en tid hos dig i morgen, men efter jeg var hos dig i torsdags, gik der 2 timer, så var jeg i fødsel. Nu er jeg mor til en stor dejlig dreng, så jeg kommer altså ikke i morgen. Tusind tak for hjælpen.


Hilsen Mette"

 

Klient ønskede at føde uden at blive sat i gang medicinelt

"Mit udslet er ved at gå i sig selv igen bare efter en gang"

 

Elsebeth Jensen

"Hej Marianne,

Du er da en utrolig behandler :-)

Nu har jeg lidt af spændinger i ca. 1 måned og efter 1 times behandling i dag, er de bare væk!!!”


Knus Lise

"Hej Marianne,

Jeg har det godt og har fået vildt meget energi efter din behandling.


Knus, Majken"


Klient med meget stresset arbejdsliv

"Hej Marianne,

Victor har ingen problemer med maven længere. Har været helt fin siden første gang hos dig, så vi aflyser på torsdag og krydser fingre for at hans mave fortsat er produktiv.


Hilsen Camilla Bjerre"

 

Om Victor 3 enhalv uge gammel

"Kære Marianne,

Tusind tak for endnu en god behandling, det er helt vildt som jeg kan mærke min krop arbejder.....du er simpelthen den bedste :0)"

 

Bedste hilsner fra en MEGET tilfreds "patient" Pia, Sorgenfri

"Under behandlingen kunne jeg tydeligt se, hvordan hævelsen i mit knæ blev mindre - jeg kunne nærmest danse bagefter"

 

Birgitte U, Birkerød

"Kæreste Marianne,

tak af hjertet for i går. Mit hold i nakken er VÆK og jeg har ikke hostet i dag. Du er i sandhed en stjerne!!! Glæder mig til næste gang vi ses" 

 

Knus fra Christina

"Vi er meget glade for resultatet, det var hårdt for hele familien, når hun skreg så meget”


Mor til ni uger gamle Olivia, som havde kolik

"Der er forskel på at miste en enkelt dag og en uges sommerferie på grund af sygdom!”

 

Far til 4-årig pige med febersyndrom

"Hej Marianne,

Tak for god behandling. Bihulerne har det fint i dag :-)

Rigtig god weekend Hanne"

 

Klient hæmmet i løbetræning af bihulebetændelse

"Mariannes omsorgsfulde, systematiske og kompetente behandlinger har hjulpet på blod-cirkulationen i mine tæer, har gjort mig mere opmærksom på min krops behov, og har gjort mig bedre humør."

 

Vh Lars Hansen

"Hej Marianne,

Vil blot sige dig STOR tak for min første behandling i går. Jeg havde en super aften uden spændinger og sov godt i nat. Det har jeg ikke prøvet siden jeg blev sygemeldt. Herligt. Jeg glæder mig til næste behandling. Tror på helbredelse nu."

 

Lise Holm, Allerød

Lise var sygemeldt med stress. Går nu til vedligeholdelse/forebyggelse og siger:

 

"Kan du huske, det jeg sagde med, at jeg troede jeg blev rask? - Det blev jeg!"

 

"Esben har altid været meget syg, men sidste vinter gik det helt amok. Gennem et år havde Esben feber med fast interval hver tredje uge - feberen varede hver gang 4-5 dage .

Efter vi er begyndt hos Marianne er intervallet forlænget og vi er nu oppe på 11 uger mellem feber perioderne. Hurra!"

 

Trine Jensen

 

Mor til Esben med febersyndrom 

......"Og så tusind tak for en skøn behandling, jeg har haft meget mere energi de sidste 2 dage."

 

Knus fra Dorte Hansen

"Zoneterapi har taget de klassiske symptomer på overgangsalder, som jeg tidligere måtte trækkes med: mavespændinger, oppustethed og væskean-samlinger i kroppen.

Når jeg går fra comfortZonen, har jeg det godt i krop og sjæl"


Lotte Hedegaard-Sørensen, Birkerød

"Mine muskelsmerter blev meget bedre samme dag og var fuldstændigt væk den næste. Det er helt utroligt! Jeg har det dejligt i nakken også."


Klient med svære muskelsmerter og stivhed i nakken.

Jeg var helt "grounded " efter at have været til  Mariannes nye behandling "Afspændingsmassage". Behandlingen gav både min krop og sjæl maximal ro, og det flow jeg oplevede under behandlingen var intet mindre end fantastisk.

Marianne har unikke evner . Hun fylder rummet med tillid og de allerbedste energier.


Inger-Manon