Zoneterapi

 comfortZonen.dk © 2010

Foto: Jonna Nathorst

Tre grunde til at få zoneterapi:


1. Du vil gerne styrke dit immunforsvar og holde dig stærk, sund og rask.


2. Du har en ubalance, i form af smerter, eller en lidelse eller sygdom du gerne vil af med.


3. Du lider af noget, som du ved intet eller ingen kan fjerne, og vil derfor gerne være så rask som mulig i øvrigt.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det forebyggende  og for at vedligeholde en god helbredstilstand. Andre kommer, hvis de i en periode føler sig trætte og uoplagte, har skader, gener eller sygdom. Gælder noget af dette for dig, er du velkommen til at ringe og høre, om du kan have glæde af zoneterapi.


For en virksomhed kan det vise sig at være en god investering at satse på sine medarbejderes helbred og energi.  Zoneterapi giver øget energi og mindre sygdom og viser samtidigt, at virksomheden sætter lighedstegn mellem an- og værdsat. Er der langtidssygemeldte i virksomheden - ikke mindst med stress -  vil zoneterapi være et godt supplerende tilbud til disse medarbejdere. Hos en RAB zoneterapeut vil du ud over at få zoneterapi blive mindet om sund levevis som f.eks. vigtigheden af motion, søvn og sund kost. Sammen vil vi finde de områder, hvor du kan sætte ind for at forbedre dit velbefindende.

Er det kun under fødderne?

Ja, stort set så længe vi taler om fodzoneterapi. Her er det primært fødder og lidt på underben. Din krop er afspejlet under fødderne, hvor de forskellige kropsdele og organer har hver deres zone, kaldet reflekszoner. Hvis en reflekszone er øm eller zoneterapeuten på anden måde kan mærke en ubalance, tyder det på, at den del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle reflekszonerne, påvirkes organerne og kroppen hjælpes til selv at søge imod korrekt balance. Behandlingen sker med forskellige former for tryk/massage og opleves af de fleste som behagelig og afslappende.Øre-og håndzoneterapi


Når man kombinerer med zoneterapi på hånd og øre giver det mulighed for en forstærket virkning og en afslappelse, som man skal have prøvet for at forstå værdien af.


Efter en hvilken som helst af ovenstående typer behandling er det ideelt, hvis du kan give kroppen ro ved at hvile en halv times tid efter. Under alle omstændigheder er det vigtigt at drikke rigeligt med vand resten af dagen og blive skyllet godt igennem.

Hvem bruger zoneterapi?


Foto: Johnna Morthorst Jensen