feedback


ZONETERAPI


"Jeg har i to år hostet voldsomt, når jeg svømmede, hostet når jeg løb, hostet når jeg sov. Lægerne på Hvidovre kunne ikke hjælpe mig. Efter flere omgange hos Marianne blev hosten klart mindre, og nu har jeg med stor fornøjelse både trænet, og sovet helt uden at hoste."

Ulla O.


Af tak af hjertet for i går. Mit hold i nakken er VÆK og jeg har ikke hostet i dag. Du er i sandhed en stjerne!!! Glæder mig til næste gang vi ses" 
Christina


"Jeg er 91 år, har mange muskelsmerter og går jævnligt til zoneterapi. Behandlingen får mig til at slappe af, hvorved mine smerter bliver mindre. Jeg ville meget nødig undvære min zoneterapi.

Ulla N.


Ved ørezoneterapi hos Marianne kom jeg i  en meget dyb og behagelig afspændt tilstand, så dyb som jeg ellers kun har oplevet det ved åndedrætsterapi. Det kan  jeg absolut anbefale.

Gertrud


Vil blot sige dig STOR tak for min første behandling i går. Jeg havde en super aften uden spændinger og sov godt i nat. Det har jeg ikke prøvet siden jeg blev sygemeldt (stress ed.). Herligt. Jeg glæder mig til næste behandling. Tror på helbredelse nu."

Lise


"Så er ferien på Gran Canaria ved at være slut, 7 dage med fuld sol og massevis af varme. Det vilde er at der INTET tegn på soleksem har været, overhovedet. Helt utroligt hvor meget overskud det har givet for ikke at være generet konstant af kløe og udslet der hele tiden breder sig. TAK fordi du ville give det en chance."

Camilla


"Mit udslet er ved at gå i sig selv igen bare efter en gang"

 Elisabeth


Tak for god behandling. Bihulerne har det fint i dag :-)

Hanne"


"Zoneterapi har taget de klassiske symptomer på overgangsalder, som jeg tidligere måtte trækkes med: mavespændinger, oppustethed og væskeansamlinger i kroppen.

Når jeg går fra comfortZonen, har jeg det godt i krop og sjæl"

Lotte

 

"Under behandlingen kunne jeg tydeligt se, hvordan hævelsen i mit knæ blev mindre - jeg kunne nærmest danse bagefter"

Birgitte


"Henvendte mig med en muskeldyston, som havde været generende i lang tid. Jeg havde været plaget af rystelser og sitren i mine nakkemuskler stort set hele tiden. Lægeligt kunne det afhjælpes med botoxindsprøjtninger hver 3. måned. Allerede efter et par behandlinger hos Marianne kunne jeg mærke en forbedring og nu efter 8 beh. er det faktisk helt væk. Nu kommer jeg en gang om måneden for at vedligeholde ..... men mest fordi det er dejligt :)"

Anita


"Jeg har det godt og har fået vildt meget energi efter din behandling." Majken


"Tusind tak for en skøn behandling, jeg har haft meget mere energi de sidste 2 dage."

Dorte


"Mariannes omsorgsfulde, systematiske og kompetente behandlinger har hjulpet på blod-cirkulationen i mine tæer, har gjort mig mere opmærksom på min krops behov, og har gjort mig bedre humør."

Lars

 

Tusind tak for endnu en god behandling, det er helt vildt som jeg kan mærke min krop arbejde.....du er simpelthen den bedste :0)"

Pia


"Jeg har en tid hos dig i morgen, men efter jeg var hos dig i torsdags, gik der 2 timer, så var jeg i fødsel. Nu er jeg mor til en stor dejlig dreng, så jeg kommer altså ikke i morgen. Tusind tak for hjælpen."

Mette


"Victor (på 3,5 uge ed.) har ingen problemer med maven længere. Har været helt fin siden første gang hos dig, så vi aflyser på torsdag og krydser fingre for at hans mave fortsat er produktiv.

Camilla


"Vi er meget glade for resultatet, det var hårdt for hele familien, når hun skreg så meget”

Olivias mor


"Esben har altid været meget syg, men sidste vinter gik det helt amok. Gennem et år havde Esben feber med fast interval hver tredje uge - feberen varede hver gang 4-5 dage.  Efter vi er begyndt hos Marianne er intervallet forlænget og vi er nu oppe på 11 uger mellem feber perioderne. Hurra!"

Trine


"Der er forskel på at miste en enkelt dag og en uges sommerferie på grund af sygdom!”

Far til 4-årig pige med febersyndrom


"Vi er så glade for, at vi fandt lige netop dig. Vores søn har været syg, siden han fyldte 2 år (han er 6 år i dag) med høj feber hver tredje uge (39-40 grader), af seks dages varighed hver gang.

Vi har i hele perioden været tilknyttet det officielle sundhedssystem, men uden at få stillet en diagnose og behandling til stor frustration og sorg for hele familien. Vores søn har siden september 2015 og frem til januar 2016 fået ugentlige behandlinger af dig og har ikke haft feber siden den 13. december 2015. Det har en ubeskrivelig stor betydning for vores liv og vores søns trivsel og livsglæde, og du får hermed vores varmeste anbefalinger."  

Maria


MASSAGE


"1000 tak for i dag, jeg har slet ikke ondt mere. Jeg synes, du er fantastisk god til at massere, bestemt lige så god som min "gamle" massørfra arbejdet, og det siger ikke så lidt"

Anne


"Kan varmt anbefale rygstrækker og healingsmassage der med Mariannes sædvanlige omhu og indlevelse giver en fantastisk ro og velvære i kroppen. En meget tilfreds bruger."

Flemming


"Jeg har igennem et års tid døjet med stressrelaterede spændinger, og haft svært ved at slappe af i hele kroppen. Så fik jeg mulighed for at prøve en Healingsmassage hos Marianne. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg er kommet flere gange og allerede fra første færd, kunne jeg mærke en forskel. Denne behandling kombineret med fokus på at nedsætte mit stressnuveau, har gjort at jeg i dag 1/2 år efter sover bedre og er mere afslappet. 1000 tak for det."

Sidsel


"Afspændingsmassagen gav både min krop og sjæl maximal ro, og det flow jeg oplevede under behandlingen var intet mindre end fantastisk. Marianne har unikke evner. Hun fylder rummet med tillid og de allerbedste energier".

Inger-Manon


"Polaritetsmassage har jeg prøvet een gang. Det var helt fantastisk, som det hjalp mig. Da jeg kom hjem, var jeg så træt - på en meget behagelig måde - at jeg sov i 2 timer. Jeg kan kun sige: "Prøv det" men pas på! Det kan gå hen og blive vanedannende".

Ulla N.


"Mine muskelsmerter blev meget bedre samme dag og var fuldstændigt væk den næste. Det er helt utroligt! Jeg har det dejligt i nakken også."

Gertrud


"En til to gange om måneden får jeg en "rygstrækker" hos Marianne. Hendes magiske fingre finder med usvigelig sikkerhed de punkter der trænger til en omgang, og får dem løsnet. Et besøg hos Marianne er altid super hyggeligt og dermed sundt for både sjæl og  legeme. Kan klart anbefales." 

Vibeke


"Afspændingsmassage hos Marianne er en lise for krop og sjæl. Det er en afslappende og beroligende massage, som jeg har stor glæde af, til at løsne mine stress-relaterede spændinger."

Karin


“Jeg er kommet gennem nogle måneder hos Marianne fordi jeg var stresset og havde nogle udefinerbare smerter og uro i mine ben. 

Efter et par behandlinger hvor jeg lige skulle vænne mig og min krop til at massagen var så blid, var det som om min krop nærmest “higede” efter at få behandling. Jeg tror aldrig, jeg har prøvet i den grad at slappe så meget af. Efter behandlingerne var jeg så lettet i kroppen og havde ingen smerter. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne “

Inge