healingsmassage


HEALINGSMASSAGE

I begyndelsen havde jeg et forbehold overfor at bruge ordet healingsmassage. Som mange andre forbandt jeg det med noget mystisk og lidt vidtløftigt. Nu hvor jeg har set og hørt, hvordan klienter kommer mere i balance, finder ind til deres kerne og føler sig hele, så kan jeg faktisk ikke finde noget bedre ord. Det skulle da lige være det danske helende massage.


Selve massagedelen er som afspændingsmassagen, omsorgsfuld og blid og foregår i stilhed, men fordi vi starter med en kort samtale, får jeg en mere indgående viden om, hvor jeg skal lægge vægten i massagen, og det åbner for, at jeg kan bruge lidt flere af de muligheder, jeg har i min værktøjskasse.


Samtalen varer typisk 20-30 minutter, hvor du har lejlighed til at fortælle om evt. smerter, du vil af med, et problem eller noget der går dig på, som du gerne vil vende.  Ofte kan en drøm være en god indgangsvinkel til at blive klog på sig selv, så hvis du har lyst til at tage udgangspunkt i en nylig drøm, er det en spændende måde at arbejde på.


Kombinationen af den terapeutiske samtale og healingsmassage kan være med  til at give større selvindsigt og erkendelse af uhensigtsmæssige handle- og reaktionsmønstre, og hjælpe dig til at komme videre i livet med mere selvtillid og mod.

Husk at slukke din telefon eller sætte den på "fly" når du får healingssmassage. Det kan forstyrre din oplevelse, hvis den brummer undervejs.


Planlæg med bare at gå hjem og være i ro bagefter. Det giver det bedste resultat, og det vil oftest være det du naturligt har lyst til.