healingsmassage


HEALINGSMASSAGE

Nogle fobinder begrebet healingsmassage med noget mystisk og lidt vidtløftigt, men det er bare en helende form for massage.


Vi starter med en kort samtale, hvor jeg hører lidt om, hvor jeg skal lægge vægten. Her har du har lejlighed til at fortælle om evt. smerter, du vil af med, eller du har måske et problem som du gerne vil vende.  Selve massagedelen er som afspændingsmassagen, omsorgsfuld og blid og foregår i stilhed. Du ligger trygt og lunt på briksen, og er hele tiden mest muligt tildækket. Vi slutter med et par opfølgende bemærkninger.


Kombinationen af samtale og healingsmassage kan være med  til at give større selvindsigt og erkendelse af uhensigtsmæssige handle- og reaktionsmønstre, og hjælpe dig til at komme videre i livet med mere selvtillid og mod.

Husk at slukke din telefon eller sætte den på "fly" når du får healingssmassage. Det kan forstyrre din oplevelse, hvis den brummer undervejs.


Planlæg med bare at gå hjem og være i ro bagefter. Det giver det bedste resultat, og det vil oftest være det du naturligt har lyst til.