fodzoneterapi


FODZONETERAPI

Fodzoneterapi er den mest udbredte form for zoneterapi. De fleste mennesker finder behandlingen meget behagelig og afstressende, man kan ligefrem få en fornemmelse af at svæve bagefter.


Hver del af kroppen har et område på foden, som kaldes en reflekszone. Det vil sige, at der under fødderne findes et fuldstændigt kort over hele kroppen. Visse zoner er stort set ømme på alle mennesker, uden at det betyder noget. Ømhed i en refleks­zone, kan dog betyde, at den del af kroppen ikke fun­gerer optimalt.


Ved at behandle refleks­zonerne med forskellige tryk, kan orga­ner og legmesdele påvirkes til en bedre funktion, og dermed genopret­te kroppens balance.


I forbindelse med zoneterapi er mange af mine klienter glade for en ansigtsmassage. Her får du løsnet skulder og halsmuskulatur, og du vil højst sandsynlig blive overrasket over hvor glade dine kæbemuskler er for lidt kærlig behandling. Hertil kommer der god gang i blodcirkulationen i ansigt og ikke mindst hovedbund. Det er en meget afslappende og afstressende oplevelse.Vær opmærksom på stress- signaler som irritation, træthed, glemsomhed/dårlig hukommelse, og dårlig søvn. Både hos dig selv og andre. Det kan være svært selv at indse, man er stressramt."Hvor mange gange skal jeg gå?"

Det er individuelt og afhængigt af faktorer som modtagelighed og ubalancens karakter.


Kommer du for rent velvære er der direkte udbytte og spædbørn tager hurtigt imod.