om mig


OM MIG

Hvis du søger en alternativ behandler, som er seriøs i sit arbejde, så led ikke længere. Jeg kan love, at jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at hjælpe dig. Du skal have det godt, og det skal være en rar oplevelse, men selv om jeg er seriøs, kan  jeg ikke garantere, det vil foregå uden latter.


Jeg blev færdig som Zoneterapeut og RAB (registreret alternativ behandler)  i 2010 fra Zoneterapeutskolen på Gl. Kongevej og har siden haft virke som behandler i Birkerød. I 2019 blev jeg RAB som Healingsmassør med terapeutisk samtale fra Kursuscenter Kilden i Valby. Undervejs i det forløb blev jeg Afspændingsmassør.


Jeg lægger vægt på at være RAB certificeret fordi ingen af mine titler er beskyttede. Dvs at enhver kan kalde sig fx zoneterapeut uden anden forudsætning end at have lyst til det. RAB giver klienten en garanti for grundig uddannelse og kompetance.


For at være RAB kræves der stadig efteruddannelse, jeg har bl.a. kurser om graviditet og fødsel, spædbørn og børn, sportsskader, fod-, hånd- og ørezoneterapi, neuromuskulær terapi, muskeltest, terapeutisk yoga, drømme, hygiejne og rygfaciamassage. Førstehjælpskursus fornyes hvert andet år.Som person elsker jeg en god latter, musik, sang og dans og ikke mindst naturen. For mig kan værdien af at færdes i naturen ikke overvurderes. Det behøver ikke at være bjergtinder eller oceaner, men blot det at have andet end asfalt under fødderne. At opleve den lokale skov, strand, flora og fauna og mærke vejret -  det giver ro i sjælen.


Fra mit tidligere liv har jeg en uddannelse som Cand. Phil i engelsk fra Københavns Uni., og jeg har boet otte år i Californien. 

For tiden danser jeg ballet hos Rudersdal Balletskole og synger i Folkekoret i Høsterkøb Kirke.