zoneterapi


ZONETERAPI

Det smukke ved zoneterapi er, at det er ikke zoneterapeuten der helbreder. Vi minder blot kroppen om, at et område har brug for hjælp; herefter er det kroppens selvhelende evner der går i gang. Derfor er det også bedst, hvis du efter behandlingen kan gå hjem og hvile en halv time. Så har kroppen fred til at rette ind, og du får mest muligt ud af besøget. Drik godt med vand resten af dagen, så du får skyllet affaldsstofferne ud.


Zoneterapi bygger på ideen om energi, som i meridianbaner løber gennem kroppen. Går der kludder i kroppens energiflow, opstår der en ubalance, der viser sig som et symptom. Det kan i første omgang opleves som en bagatel, fx er huden måske pludselig mere tør, eller der er lidt uregelmæssigheder med fordøjelsen - ikke noget vi umiddelbart reagerer på. Så gør kroppen lidt mere opmærksom på sig selv i næste forsøg, jo længer vi trækker den, jo mere tydelige vil symptomerne blive. Når det gør ondt, vil de fleste reagere, så bliver det åbenlyst, at der er noget galt, som skal tages hånd om. Nu hæmmer det og giver forringet livskvalitet.


Som zoneterapeuter tænker vi mere i ubalancer end sygdom, men har du en diagnose fra en læge, vil jeg naturligvis gerne vide det. Efter den første intensive indsats vil  det altid være en god ide at holde kroppen ved lige med fx en måneds mellemrum, så kroppen får en chance for at rette ind, før en ubalance udvikler sig ubehageligt.


Zoneterapi er holistisk d.v.s. vi tager udgangspunkt i det hele mennesket. Derfor vil jeg især første gang du kommer, spørge om mange ting vedrørende dit liv. Måske synes du ikke det er indlysende relevant for det, du kommer for, men det giver mig en forståelse af, hvem du er, og hjælper mig til at optimere min indsats for dit problem. Vi taler bl.a. om kost, motion og søvn.Du er velkommen til at kontakte mig og høre om zoneterapi kan hjælpe dig.


Jeg kan lide udfordringen i nye opgaver, og har valgt ikke at specialisere mig. Jeg har dog mange klienter med  stress. Herudover har jeg har blandt meget andet god erfaring med:


hovedpine

stress

led- og muskelsmerter

allergi

fordøjelsesproblemer

visse nerveproblemer

immunforsvar generelt...

og efter sygdom fx mononucleose og lungebetændelse

spædbørn fx: 

kolik

fordøjelsesproblemer

øreproblemer


Børn og teenagere tager som regel rigtig godt imod, og kan nøjes med kortere behandling.