afspændigsmassage


AFSPÆNDINGSMASSAGE

Med afspændingsmassage kan vi opnå en mindst ligeså dyb afspænding, som med den fysiske massage.  Denne massageform har med i betragtning, at fysisk anspændthed kan have sin rod i noget psykisk.


Det er ikke svært at tænke på eksempler på dette, hvem har fx ikke lagt mærke til, hvordan skuldrene kravler mere og mere op om ørerne i en stresset periode? Og hvordan vi kan føle os reelt fysisk dårlige, hvis der er noget, vi virkelig, virkelig ikke har lyst til at gøre men skal/ bør/ føler os forpligtet til.


Krop og sind hænger nøje sammen, og i afspændingsmassagen bliver der skabt et rum, hvor modtageren får fred så både krop og hoved får en pause og bare ER.


Massagen er meget omsorgsfuld og blid og foregår i stilhed. Dvs. at vi ikke taler sammen, og at der ikke er musik, du mærker blot hvad der sker i dig og den dybt afslappende og afspændende følelse, der breder sig.

Husk at slukke din telefon eller sætte den på "fly" når du får afspændingsmassage. Det kan forstyrre din oplevelse, hvis den brummer undervejs.